brikett bolt logo

Brikett bolt

Brikett

brikettA brikett használata Európa szerte elterjedt. A gazdaságos energiafelhasználás felé tolódás miatt hazánkban is gazdaságos és környezetbarát fűtőanyag lett.

Sok pozitív tulajdonsága van a fabrikettnek, ezért remek alternatívát kínál a szén és a tűzifa kiváltására.

Fabrikett

A Fabrikett megújuló energiaforrás. Fából, növényi eredetű anyagokból készítik, melyek nagyon szárazak, nálunk a brikett keményfa fűrészporból készül, olvasson róla még többet.

Biobrikett

A biobrikett jó megoldásnak tűnt a fűrészpor gazdaságos felhasználására. A fa 10%-nál kevesebb vizet tartalmaz, a mi brikettünk 0,5-2%. Olvasson még többet a biobrikettről.

Fabrikett tulajdonságai

A fabrikett rengeteg jó tulajdonsággal rendelkezik, melyeket a fűtés gazdaságosabbá tételére fejlesztettek ki. A brikett kevésbé szennyezi a környezetet is. Erről, és még sok más tulajdonságáról bővebben is olvashat ide kattintva.

Mire jó a fabrikett

A kérdésre, hogy mire jó a fabrikett sokat mesélhetnénk. Leírtunk pár brikett tulajdonságot, mint a kevesebb famennyiség szükséglet, víz súlyának megspórolása, vagy könnyű tárolás, de ezekről a tulajdonságokról még bővebben is olvashat.

Gyakorlati tanácsok

Néhány gyakorlati tanácsot is összeszedtünk a brikett használatával kapcsolatban. Hogyan használja, és hogyan nem szabad. Ezekről a tanácsokról olvashat még többet is.

NL Gránit Bt.
Cím: 2085 Pilisvörösvár 10-es főút
Telefon: 0620 925 5930
E-mail: nlgranit@t-online.hu
 
honlapkészítés